Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov

Všechny kočičky,pro které se nám podařilo najít nový domov si můžete prohlédnout zde...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

domov

(Martina, 22. 4. 2012 9:37)

Dobrý den chtěla jsem se jen zeptat-četla jsem, že jste umístili Cácorku a Camfourka(přeji šťastný domov!!) jsou zařazení mezi umístěné? Chtěla jsem si přimopemnout jak vypadají a nevím vlastně jestli tam je jeich fotečka. Možná by bylo fajn psát k nim datum nebo nějaké poznávací znamení. No to je jen můj nesmělý návrh. Jinak vám moc fandím a zapojila jsem se do velikonočního stromu a pravidelně přispívám. Děkuji hezký den Martina

Našli domov

(Lída Opuštěné kočky, 4. 3. 2012 14:04)

Dobrý den,
všechny koččiky,které našli svůj domov mají fotky na rajčeti,viz odkaz nahoře.Poslední se umístil Vendelínek,ten tam fotku zatím nemá.Bohužel jsme malé depozitum a tak nemáme tak velkou umístěnost jako větší útulky.Ročně umístíme okolo 12 kočiček.Aktualní zprávy jsou vždy v rubrice Co se u nás děje a nebo na našem fb.
Hezký den a moc děkujeme za vaši přízeň a podporu,
Lída

Našli domov

(Petra, 4. 3. 2012 9:33)

Dobrý den mám dotaz v rubrice našli domov se nějak nevyznám a připadá mi, že tam žádná fotečka nepřibývá a ani se neorientuji v období -žádná nová kočička nenšla domov? Jinak vám děkuji za obětavou práci na záchranu kočiček sama pravidleně posílám peníze do stromu splněných přání a vašemu "utulku" moc fandím. Hodně síly do další práce.