Jdi na obsah Jdi na menu
 


Byli jsme na výstavě

20. 4. 2008

 Jarní neděli 20.4. 2008 jsme navšívili umístňovací výstavu Na Chvalské tvrzy,kterou pořádala p. Zuzana Fenclová a její občanské sdružení Kočky-online.

Na výstavu se přišlo podívat 1736 kočkomilů,účastnilo se jí 112 kočiček a na 88 z nich našlo nový domov.

My jsme na výstavu jsme jeli se našimi třemi kočičkami a na všechny se usmálo štěstí a našly nový domov.

Obrazek

 

Filípek se už účastnil výstavy v Hostivaři,ale neumístil se.Nyní si Filípka  vybrala paní a Filípek bude bydlet v rodiném domečku. Jako druhá šla naše Madlenka,kterou si vybral mladý pán a vůbec mu nevadilo,že je Madlenka ještě trochu plachá,prý se jí bude věnovat s lásku a trpělivostí tak dlouho dokud si jí nezíská.Madlenka bude bydlet v panelálu. 

 A jako poslední,pár minut před koncem výstavy šla naše Mášenka.Mášenku si vybrala slečna,které se před měsícem ztratil kocourek.Měsíc není zase tak dlouhá doba a když se kocourek vrátí bude mít doma kočičí kamarádku.I Mášenka bude bydlet v rodiném domečku.

 Všem umístěným kočičkám přejeme hodně štěstí a nový majitelům hodně spokojenosti a radosti s našimi svěřenci.

 

Navštívila nás i slečna Žaneta,která si od nás brala v loňském roce koťátko Cvrčka.Přišla nám ukázat jak už vyrostl a jak se mu daří.Bydlí v Praze a pro jeho bezpečnost chodí ven pouze na vodítku,ale zvládá to skvěle! Vyrostl z něho velký fešák.

Obrazek

 

                                                        Velké vítání s Cvrčkem

 

Přišli i nový majitelé naší Fanynky,která se umístila před měsícem a Hostivaři.Když si jí brali byla ještě trochu plachá,ale teď už je z ní velký mazel.

Navštívila nás i paní Nikol,která má od nás na dálku adoptovaného kocourka Rezáčka a každý měsíc na něho posílá korunky.

ObrazekNelze opomenout ani na velice příjemné setkání s paní Alici Oppovou z První společnosti za práva koček,která má adoptovaného kocourka Pajdíka a vůbec je naším strážným andělem.Na výstavě měla stánek se spoustou věcí týkající se ochrany zvířat.

Přišla i paní Burianová s dcerkou.Paní Burianová je naším stálým příznivcem a velkým milovníkem kočiček,našim kočičkám nakoupila prostřednictvím firmy 24 tlapek spoustu dobrot.Moc děkujeme.

Na konec chceme moc poděkovat paní Fenclové za skvělou přípravu a celkový průběh výstavy.Když to bude možné moc rádi se příště zúčastníme opět.

________________________________________________________________________

Praha 16.3.2008

Navštívili jsme výstavu pro opuštěné kočičky...

Ráno už po páté hodině jsme se vydali do Prahy... 

Výstava se konala v Hostivaři a hned po zahájení bylo pořádně plno.Výstavy se zúčastnilo 17 útulků,domov hledalo 146 kočiček a přišlo se podívat 1030 kočkomilů.Na 84 kočiček se usmálo štěstí a našli nový domov.Přejeme jim hodně štěstí.

My jsme jeli se třemi našimi kočičáky.Kačkou,Filípkem  a Fanynkou.
                                                                        

Chceme moc poděkovat PSOZ organizátoru výstavy,za skvělou přípravu a průběh.

A všem hodným lidičkám,kteří přišli a odnesli si kočičku dali jí domov,nebo se přišli jen podívat a podpořili tak všechny opuštěné kočičky na výstavě i ty které zůstaly doma.

 

Více o výstavě se dočtete zde...

 

           

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hurá, sláva!

(Alice, 21. 4. 2008 13:58)

Ahoj, ahoj, andělům zvířat z Poličky!
Gratuluji k umístění kočičáčků Filípka, Madlenky a Mášenky. Přeji kočénkám, aby se jim v nových domovech líbilo, aby byly milovány, hlazeny a láskyplně pečovány tak, jako u Vás. Moc ráda jsem se s Vámi setkala. Mnohokrát děkuji za Adopční list s fotkou Pajdíčka. Mám z něho velkou radost, hned jsem si list pověsila na stěnu kanclíku, aby každý viděl jaký je Pajdík chlapík. Dokázaly jste hotový zázrak, z ubohého nebožáčka vypiplat tak krásného kocourénka! Moc Vám děkuji. Pohlaďte za mě Pajdulku a všechny kočičky z Poličky, buďte zdrávi, opatrujte se a mějte se sluníčkově.