Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pokud není ani vám osud opuštěných koček lhostejný a jste ochotni pomoci, budeme vděčni za jakoukoliv pomoc.

Jsme zapsaný spolek, a tak materiální a finanční dary poskytnuté našemu sdružení lze ve smyslu zákona č. 586/1992 Sb. o daních odečíst z daňového základu (pro fyzické osoby paragraf 15, pro firmy paragraf 20).

Finanční pomoc - pomůže nám každá koruna, kterou budete ochotni věnovat ať už jednorázově, nebo trvalým příkazem. Je potřeba kočky kastrovat, léčit, odčervit, odblešit, dávat vitamíny... a samozřejmě krmit.

č.účtu: 220751500/0300

Virtuální adopce - kdy si vyberete jednu či více kočiček a přispíváte na její stravu a veterinární péči - viz rubrika virtuální adopce.

Krmivo - granule, konzervy, kapsičky a třeba i něco na zub (i opuštěné kočky rády mlsají).

Stelivo

Kočičí záchůdky, pelíšky i třeba starší hračky, se kterými si už vaše kočička nechce hrát, škrabadla a různé prolézačky. Naše kočičky je jistě hodně využijí. :-)

Aukce na podporu opuštěných koček.

Prosíme hodné lidi, kteří by byli ochotni u sebe doma dočasně ubytovat a postarat se o koťátka a dospělé kočičky - po dobu od jejich přijetí do umístění. Jedná se hlavně o období jara a léta, kdy se rodí mnoho nechtěňátek, která končí v otřesných podmínkách, bez domova a často jim hrozí, že bez pomoci zemřou. V případě zájmu nás prosím kontaktujte. Děkujeme!

Prosíme o umístění našeho loga a adresy na vaše stránky.

Umístěte naší ikonu na vašich stránkách zkopírováním textu:

 

<p><a href="https://opustenekocky.estranky.cz"><img width="125" height="98" src="https://opustenekocky.estranky.cz/archiv/iobrazek/424" alt="Obrazek" class="obrazek vlevo-float" /></a></p>

 

 

Obrazek



Předem moc děkujeme.

 

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pomoc

(Jana Zehnalová, 26. 1. 2017 6:24)

Dobrý den,
velice Vás obdivuji a moc si vážím toho , co pro kočičky děláte.
Chtela bych Vám poslat nebo dovézt závěsný pelíšek, koulovou dráhu pro kočičky úplně novou a nějaké deky pro vaše kočičky, protože náš rozmazlený kocour má stejně na hraní nejraději obyčejný provázek.
Prosím dejte mi vědět.
Pěkný den.JanaZ.

Re: pomoc

(Jana Zehnalová, 26. 1. 2017 9:56)

Přidávám k předchozímu svůj e-mail: janazehnalova@centrum.cz

pomoc

(Jana Zehnalová, 26. 1. 2017 6:25)

Dobrý den,
velice Vás obdivuji a moc si vážím toho , co pro kočičky děláte.
Chtela bych Vám poslat nebo dovézt závěsný pelíšek, koulovou dráhu pro kočičky úplně novou a nějaké deky pro vaše kočičky, protože náš rozmazlený kocour má stejně na hraní nejraději obyčejný provázek.
Prosím dejte mi vědět.
Pěkný den.JanaZ.

Virtuální adopce

(Eva Berková, 5. 8. 2015 20:06)

Zapomněla jsem k předchozímu uvést svůj mail : eva.berkova@seznam.cz

Virtuální adopce

(Eva Berková, 5. 8. 2015 20:05)

Dobrý den, chtěla jsem aspoň formou virtuální adopce nějak pomoci, ale stránka s výběrem kočičk je mimo provoz. Je možné, prosím, na můj mail zaslat nějaké bližší info ? Jsem z UL a sama již jednu vlastním, další bohužel není možná vzhledem k obrovské žárlivosti našeho mazlíka.....ale aspoň nějak přispět finančně mohu. Děkuji a přeji hodně zdaru Vám i kočičkám !!! Eva Berková

koulodráha

(alexandra, 25. 11. 2012 1:40)

Dobrý den,

koupili jsme naší rozmazlené princezně kočičí koulodráhu. Je tam blikací kulička kterou kočičky mohou honit. Naše si s tím nehraje, tak bych Vám ji věnovala pro kočičky pokud máte zájem. Snad by to aspoň některou bavilo. Nám to tu jen leží, a takto by to mělo aspoň užitek.

Re: koulodráha

(Lída Opuštěné kočky, 25. 11. 2012 19:15)

Dobrý večer,o koulodráhu určitě zájem máme.Udělala by nám velikou radost.prosím ozvěte se mi na mail lifunk@seznam.cz
Díky Lída

vidle

(vera, 24. 3. 2011 13:03)

dobríden tady se koukám na jednu kočku na seznamu kolikbistechtel zaní prosimvás napiste na pomozte opuštenym a nechtenim kočkam pomozte anoprosimvas

aukce

(pavla Traspeova, 3. 12. 2009 10:55)

dobry den,
bohuzel se mi nedari dostat se na stranky aukce
dekuji za zpetnou vazbu
pavlatraspe@hotmail.com
pt

Kryštůfek

(zdeňka, 24. 7. 2009 22:18)

Dobrý večír, poslala jsem něco malinko pro Kryštůfka, a budu mu držet paleky ať se z toho vylíže a ať najde své laskavé dlaně na pomazleni!

Dobry den vam vsem !

(veronika, 2. 3. 2009 22:09)

musim rict ze po tom co jsem si precetla,je mi az do place jaky dokazou lidi bejt zli.Moc vas obdivuji za vasi pomoc vsem tem opustenym,tyranym kocickam a pokusim se vam taky nejak pomoc.

Pro kocicky

(Adriana Losterová, 20. 12. 2008 20:51)

Dobry den,moc se mi libi kotatko Ruzenka,ale i vsechny ostatni cici.Mam sama 3 kocky doma,ktere lidi davali z ruznych duvodu pryc. Chtela bych byt nejak napomocna,a neco poslat nebo osobne dovezt.Prosim o nejaky kontakt na vas.Predem dekuji. adriana.losterova@seznam.cz

Pro všechny kočičáky

(alsarka, 13. 11. 2008 4:13)

Dobrý den,
chtěla bych Vás pozdravit a zároveň sdělit,jak moc Vás obdivuji za pomoc všem opuštěným a týraným kočičátkům.Ráda bych poslala nějaké papání a hračky,ale bohužel nevím přesnou adresu.Proto prosím o zaslání nějakého kontaktu.Děkuji za odpověď.Šárka
alsarka@seznam.cz

Nabidka kotata

(NAbidka kotat, 6. 7. 2008 19:30)


Dobrý den Vám všem!!Ráda bych Vám položila takovou nabídku, narodilo se nám 5 krásných zdravých koťat, a 2 lidé to museli bohužel zrušit. Pokud byste meli zájem voljte na : 603370726, a nebo se koukněte na fotečky na www.darkandy666.blog.cz, koťata jsou naučená jak na zahradku tak na kamínky do bytu. Mam, odvoz takže jsem schopna Vám kotě dovézt mimo prahu (po cele ČR) Pokud Vás moje nabídka řesvědčila,budu ráda když se ozvete. A nebo mě doporočili dát . PS: koťata jsou darem