Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekPodmínky převzetí kočičky

Pokud se vám některá z našich kočiček líbí, neváhejte a kontaktujte nás.

Společně probereme, jakou máte představu, co od kočičky očekáváte, ubytování kočičky, kolik času budete na kočičku mít, krmení a další věci, které jsou důležité jak pro vaši spokojenost, tak pro spokojenost kočičky. Prostě abyste vytvořili společný tým a hlavně spokojenou rodinu.

Součástí předání je podepsání předávacího protokolu a částečná úhrada za očkování a případnou kastraci kočičky. Příspěvek pokryje jen část skutečných nákladů, ty jsou až 2x - 3x vyšší.

Příspěvek za očkované kotě je 300 Kč a za vykastrovaného a očkovaného kocoura a vykastrovanou a očkovanou kočičku je to 700 Kč.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bobeš,Macin,Rozárka

(Martina, 27. 10. 2014 10:07)

Dobry den Mám 3 kočičky 2kocoury staří cca 5let a 1kočku staří 7let.Jsou zvykle na doma i na ven.Ptám se jestli by se jich někdo neujal.Z duvodu stehovani je musim dat pryc a vzit sebou si je nemohu a tu je nechat taky nemohu.Martina. martina.zem@atlas.cz

Kočička Dejzi

(Iva, 13. 5. 2014 23:18)

Prosím neujal by se někdo naší půl roční kočičky?Jenom do domku se zahrádkou.V bytě trpí a dává nám to najevo tím,že čůrá k vchodovým dveřím kolem své toalety.Potřebovala by prostor na zahradě.Ujali jsme se jí když byla malá,ale protože se narodila na bývalém statku,byt je jí malý a ještě se o něj dělí s naší starší kočičkou,se kterou se neustále pere.Moc prosím.Je to velký mazel.Iva Hlinsko v Č. ivca.ri@seznam.cz

Čertík - černý, bílé ponožky, bílá náprsenka.

(Vilma, 2. 1. 2014 23:09)

Prosím pomozte!!!
Máme 2 nádherné kočky. Jednu domácí puťku , želvovinovou Čičulku a nádherného černobílého kocourka Čertíka. Jelikož se Čertík narodil na zahradě, není možné ho žádným způsobem držet doma. Jen se trápí a naříká. Venku je ve svém živlu a denodenně donese myšáka.Ale i když mají svůj domácí záchodek a svou zahradu k dispozici, neustále utíká za roh do jedné malé zahrádky vykonávat svou potřebu. Tak na mne sousedka " vlítla" ať s tím koukám něco udělat, nebo se zařídí po svém. To po svém řeší tak, že mi v noci nosí plné lopatky exkrementů s hlínou na schodky domečku kam dávám i kastrólky na dovoz jídla pro svého postiženého syna. Takže je to docela nechutné, pokud si toho včas nevšimnu.A jelikož je kocourkovi také dost ubližováno - jedna veterina 800,- Kč, nakopnutí do zadečku - boule velikosti vejce,střeledí do hlavy - Čičulka mu 3 dny vylizovala krvácející ranku....Proto nevidím jiné řešení / i když jsme to se synkem dost obrečeli/, než darovat 3,5 letého, kastrovaného, hodného kocourka do dobrých rukou,kde by mohl volně pobíhat po zahrádce a nikdo jej již netrápil. Vilma

Re: Čertík - černý, bílé ponožky, bílá náprsenka.

(Vlasta, 12. 2. 2014 1:17)

Dobrý den,
kocourka bych si vzala. Nevím odkud jste.

Re: Re: Čertík - černý, bílé ponožky, bílá náprsenka.

(Lída Opuštěné kočky Polička, 12. 2. 2014 10:56)

Dobrý den,prosím ozvěte se mi na mail lifunkvseznam.cz Pokusím se paní kontaktovat a poptat se jak to s kocourkem vypadá. Děkuji.

Re: Re: Čertík - černý, bílé ponožky, bílá náprsenka.

(Vilma, 12. 2. 2014 12:10)

Ahojky Vlasto,
jsme ze Svitav. Kocourka stále máme a snažíme se ho držet doma, ale je to marné.
Pokud máte ještě zájem si Čertíka vzít a bude mít možnost běhat venku, budeme rádi. Už jsme si to obrečeli. Pokud napíšete na meil, zašlu fotečku.
zdenka.semecka@centrum.cz
Zdena

Re: Re: Re: Čertík - černý, bílé ponožky, bílá náprsenka.

(Vlasta, 12. 2. 2014 19:47)

Můj mail je: tefi.09@seznam.cz . Kocourek u nás bude mít kde běhat. Máme dům s velkou zahradou.