Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstava v Hostivaři

12. 10. 2008

Výstava v Hostivaři,kterou už po 23. pořádal Pražský spolek ochránců zvířat se Sdružením na ochranu zvířat v krajní nouzi.

Tak jako na každou výstavu jsme se i tentokrát vydali v časných ranních hodinách směrem k našemu hlavnímu městu.S námi jelo i sedm kočiček,které doufaly,že najdou pomocí výstavy nový domov.Nakonec se to poštěstilo dvěma kočičkám.Jeníčkovi a Lízince.

Obrazek

 

Lízinka se stěhovala k nám už starým známým.Paní Vamberová a pan Klepetář si od nás už na jaře jednu kočičku vzali a tak si přišli ještě pro nějakou kamarádku.Lízinka je velice hodná a přítulná kočička a mi jí přejeme,aby byla v novém domově šťastná.

Jeníček se stěhoval až do Kladna.Doma už na něho čekal o něco starší kočičí kamarád.Jeníček je pravý kocouří uličník,který se ale moc rád mazlí.I Jeníčkovi přejeme aby se měl v domově moc dobře.

Atmosféra výstavy byla jako vždy velice příjemná a přátelská a my touto cestou moc děkujeme všem poředatelům a sponzorum.Pořadatelům přejeme mnoho dalších takto milých akcí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jeníček

(Lucka, 19. 11. 2008 19:32)

Jeníček je moc krásný kocourek a určitě je mu u Vás moc hezky! Pozdravujte ho!

Výstava

(Krajníkovi, 29. 10. 2008 13:59)

Na výstavě jsme byli, moc se nám tam líbilo. Tolik kočiček! Nám se poštěstilo vzít si domů Jeníčka. Bydlí v Žilině u Kladna a je mu moc fajn. Jsme rádi, že ho máme.