Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. Q 2015

13. 4. 2015

10.3.2015

Rumíček má za sebou operaci. Vyjeli jsme dnes ráno, doufali jsme v zázrak, protože kocourek krásně dýchal. Dělalo se kontrolní CT, ale ukázalo, že se jen zmenšil otok a proto se i zlepšilo dýchání. Nádor se prakticky nezmenšil takže Rumík musel na operaci. Operace se dělala vnitřkem pusinky přes horní patro. Nádor zaplňoval celou dutinu nosní a již zasahoval i dál do hlavičky. Podle pana doktora mu to určitě prodloužilo život.
Všem co na nás mysleli a drželi kocourkovi palce moc děkujeme a zároveň chceme moc poprosit o pomoc s uhradou faktur. Vyšetření při kterém byl nádor diagnostikován stálo 2.965Kč a samotná operace 5.680Kč což je v konečném součtu téměř 9.000Kč a to je částka, která nám pokryje např. konzervy či granule na celý měsíc. Budeme vděčni za každou moc.
Předem moc děkujeme! Číslo účtu je 220751500/0300 VS 103.

_____________________________________________________________________________________________________

19.2.2015

Právě jsme umístili kočičku Myšuli. Dostala se k nám loni v listopadu. Žila sama venku po té co jí někdo vyhodil u místních sousedů. Sama venku i porodila. Koťátka měla vysoko na stromě, tak moc se o ně bála.
Teď už se bude mít jen a jen dobře. Emotikona smile Bude bydlet tady u nás v Poličce a bude rozmazlovaným a s velkou láskou opečovávaným jedináčkem. Emotikona smile
Hodně štěstí holčičko naše!!!

_____________________________________________________________________________________________________

16.2.2015

Dnes večer nás čekají kastrace. Pojede Sazinka, Sněženka, Zulejka a Slečna Prcková. Myslete na nás, už aby to bylo za námi Emotikona frown

_____________________________________________________________________________________________________

31.1.2015

Včera večer jsme byly na kastracích. Jela kočička Samanta a Bělinka. Samanta už se dnes trochu pohybuje a už pila i mlíčko, ale Bělinka stále tiše trpí schovaná za gaučem. Večer snad už bude lépe.

_____________________________________________________________________________________________________

29.1.2015

Dnes jsme měli opět vzácnou návštěvu. Za Plaváčkem přijela na další terapii paní Andrea Ája Dunová - Dornova metoda pro zvířata.
Tentokrát se Plaváček už tolik nevztekal (až na kousnutí do ruky pan Duny) a dalo se s ním více pracovat. Podařilo se srovnat pánev a pátý bederní obratel, který byl hodně vychýlený, byl navrácen zpět na svoje místo. Kocourek ihned začal lépe ovládat ocásek a všem nám tak ukázal jak moc jsme ho rozčílili. Ovládání zadních nohou se zlepšilo. Nakonec terapie byl Plaváček odměněn Shamballou, při které se nádherně uvolnil a téměř usnul.Emotikona smile
S kocourkem budeme podle návodu paní Áji denně rehabilitovat a věříme, že až se na něj paní Ája přijede v březnu podívat uvidí jaké pokroky udělá Emotikona smile
Paní Áje moc děkujeme za velice laskavý a profesionální přístup. Každému bych přála osobní setkání s tímto andělem.
http://dornovametoda-zvirata.cz/

_____________________________________________________________________________________________________

10.1.2015

Včera jsme měli úžasnou návštěvu. Přijela za námi Andrea Ája Dunová
Jela s manželem přes Poličku a byla tak strašně moc hodná, že se u nás zastavila a podívala se nám na Plaváčka. Zjistila, že je velmi zablokovaný a snažila se co nejvíce napravit i za cenu mnohých škrábanců a kousnutí. Plaváček moc spolupracovat nechtěl, ale brzy pochopil, že ta paní co za ním přijela mu opravdu nechce ublížit a, že mu Dornova metoda pomůže. Celý zbytek dne prospal.
Plaváček byl loni v srpnu sražen autem a od té doby je ochrnutý na zadní nožičky.
Paní Ája byla tak moc hodná a podívala se nám i na Žofinku, která na konci září měla úraz a nebyla schopná se postavit na pravou zadní nohu. Na veterině nám řekli, že má přetrhané vazy v koleni. Paní Ája Žofinku prohlédla a zjistila, že koleno je v naprostém pořádku, ale hlavní problém byl v pánvi a potom ještě na páteři. Díky tomu Žofka nebyla schopná nožičku používat. Žofinka strašně plakala, jak bolestí tak i vším tím co prožila a nyní se všechna ta bolest a trápení uvolnilo a šlo to ven, brečela a já brečela s ní byl to opravdu obrovský emoční zážitek.
Paní Áje chceme touto cestou strašně moc poděkovat. Je to anděl, který byl seslán na zemi aby pomáhal těm, kteří si o pomoc říct nedokáží. Má obrovský dar a my děkujeme, že jsme to všechno vidět a zažít. DÍKY!!!

_____________________________________________________________________________________________________

9.1.2015

Tak jsme se dnes ráno vydali se Šmudlinkou na operaci žlučníku. Kočička se přispala, dělaly se ještě znovu odběry krve, ty byly v naprostém pořádku, vyholilo se celé bříško a dělal se kontrolní ultrazvuk. Na něm pan doktor zjistil, že žlučovody nejsou v pořádku a pokud by se vyndal žlučník mohl by nastat problém. Naopak žlučník už byl průchodný a tak jsme se dohodly na dobrání již užívaných léků a sledování. Šmudlinku jsme naložili a jeli domů 

____________________________________________________________________________________________________

8.1.2015

Dnes jsme byli u pana doktora ve Žďáru. Jela kočička Šmudlinka, která měla před vánoci velké problémy se žlučníkem. Zlepšila se, pěkně baští, dokonce si i hrála, ale panu doktorovi se žlučník nelíbí a musí ven.Musela by doživotně užívat léky a stejně by to nebylo všechno v pořádku.Čeká jí čeká operace.
Jela i kočička Medulinka ta má velký zánět dásní. Má dvoje antibiotika. Až se dásně zklidní půjde na čistění zoubků.

________________________________________________________________________________________

7.1.2015

Dnes odpoledně jsme se rozloučili s naším Ťapíčkem. Jeho zdravotní stav se hodně horšil, nešlo to, trpěl by a trápil by se.  
Spinkej sladce kluku náš, moc nám chybíš, budeš tu navždy s námi 
Je to měsíc co jsme pohřbili Májenku. Snad jsme si už je všechno špatné období za námi. Je toho moc, odchází nám broučci co tu s námi žili moc dlouho, odchází kus z nás... 
Zítra nás čeká těžká operace se Šmudlinkou, prosím myslete na nás.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář