Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dubínek .

31. 8. 2010

Nejsou to ještě ani dva měsíce co jsme se loučili s Pajdíčkem a dnes musím do této rubriky přdat další smutnou zprávu.

Dubínek dnes ráno před šestou hodinou zemřel.
Okolo půlnoci ještě jedl a s velkou chutí,ale po páté začal hůř dýchat a před šestou vše skončilo.Doktor říkal,že může dojít k embolii a to se bohužel nejspíš stalo.
Dubínek k nám přišel s těžkým a hlavně neléčeným onemocněním hlavičky.Byla velice bolestivá.Od toho pocházela i slepota,kterou se u jednoho očička podařilo zlepšit a na docela dobře na něj viděl,uzdravila se i zadní nožička,která byla plná červů,stovky blech z kožíšku jsme taky vyhnali a ouška se také krásně vyhojila.Bohužel onemocnění postihlo i pohybový aparát a kocourek se nemohl pohybovat,v leže se snažil běhat,ale nepostavil se,sotva zvedl hlavičku,ale snažili jsme se,byli dny kdy s nataženým krčkem sledoval okolí a mi doufali,že se stav zlepší.Několikrát za den se přikrmoval,to co snědl sám bylo sice s velkou chutí,ale  nestačilo to,dostával vitaminy,každou chvíli se otáčel na druhý bok aby nedošlo k proleženinám,měnili jednorázové podložky,protože se počurával,cvičili jsme s nožičkami,aby se nezkrátily vazy,kdyby chtěl zase chodit.

Pan doktor říkal,že tohle je běh na dlouhou trať a s velice nejistým koncem.Nikdy jsme nic nevzdali a tak jsme se s kocourkem a s vámi všemi co jste při něm stáli pustili do boje.Bohužel vše skončilo úplně jinak než by si všichni přáli.

Je nám strašně líto Dubínku,že jsi se k nám nedostal dřív,že jsme ti už nedokázali pomoci,prosím nezlob se na nás.Budeš tu stále s námi.

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Na rozloučenou...

(Lucka, 3. 9. 2010 19:41)

Dubínku je mi moc líto, že jsi svůj boj nevyhrál. Těžko se hledají ta správná slova... Myslím ale, že všichni co Tvůj osud pečlivě sledovali, tak jako já, to cítí podobně. Na světě jsi neprožil nic pěkného, ale alespoň na poslední týdny jsi mohl pocítit co je láska a ta nejlepší péče a to vše díky Lídám!!! Měj se moc krásně a jí vím, že se máš!

Dubínek

(Míla ze Žamberka, 2. 9. 2010 20:22)

Je mi moc líto,že se ho nepodařilo zachránit.Věřím,že mu je líp.Lído udělala jste všechno co jste mohla,aspon mu na chvíli bylo dobře.

Pro Dubínka

(Jolana Kubíková z Přelouče, 1. 9. 2010 15:30)

Milý Dubínku,celou dobu jsem byla přesvědčená,že tenhle krutý souboj se životem vyhraješ.Narodíš se v jiném tělíčku a ten tvůj další život bude krásný uvidíš!

za Dubínkem.

(Čapková, 1. 9. 2010 14:06)

Dubínku, moc jsem ti přála uzdravení, aby sis aspoňchvíli užil dobrého života, ale nebylo Ti to dopřáno,kocourku hodný, milý a tak krátce milovaný.Díky Lídám za vše co pro tebe udělaly.

Dubínku

(Markéta, 1. 9. 2010 6:11)

Dubínku milý, věřila jsem, že se z toho dostaneš, byl jsi neuvěřitelný bojovník a měl jsi ty nejlepší opatrovnice na světě. Je mi tak strašně líto, že jsi odešel. Jistě se máš ale na obláčku již dobře a s láskou se díváš na všechny, kteří tě měli rádi.

Dubínkovi

(Petra, 31. 8. 2010 23:11)

Dubínku,je nám moc líto,žes prohrál svůj nejtěžší boj a odešel jsi za Duhový most.Tam už Tě alespoň nic nebolí a nikdo Ti nemůže ublížit.Lído,pro Dubínka,stejně jako vždy pro všechny kočičky,jste dělali maximum a on to určitě věděl a je dobře,že své poslední dny strávil u někoho,tak milujícího a hodného,jako jste Vy.

Dubínku ...

(Martina, 31. 8. 2010 20:45)

Dubínečku ať je Ti už dobře v nebíčku, myslí na Tebe Tvoje máma.

Hezkou cestu

(Petr, 31. 8. 2010 20:26)

Je mě taky líto a nebyl jsem dnesksa v práci nebot tatka taky odešel 31.8.1976 a tak sjem byl na hřbitově rozvítit svíčku! Dubínku a tatko myslím(halvně tatko)na tebe nemůžu si vybavit!

Dubínku,

(Ivana a Jozífek, 31. 8. 2010 19:33)

měj se za Duhovým mostem krásně. Tedˇuž tě nic nebolí a netrápí.

Dubínek

(Pavla Š. , 31. 8. 2010 19:26)

Dubínku, ať se Ti v nebi daří dobře a rychle tam zapomeneš na všechno zlé co se Ti na zemi přihodilo a budeš vzpomínat jen na ty dobré lidičky, kteří se o Tebe starali než jsi odešel za duhový most.

Dubíneček

(stana, 31. 8. 2010 19:11)

Dubínečku, zapálím svíčičku za klid tvojí dušičce. (Věřím že každému se bezezbytku vrátí co rozdal...)

Je mi moc líto

(Alice, 31. 8. 2010 18:54)

že Dubínek boj o život nevyhrál, přestože jste pro něj udělaly úplně všechno. Mnohokrát děkuji za tu obětavou péči a Dubínkovi přeji, aby měl v dalším životě více štěstí. Tak zatím, hajískej v pokoji Dunínečku.