Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní výstava 2010

19. 4. 2010

Už několik dní předem jsme byli nervozní a v neděli ráno vstávali časně aby jsme se přichystali na cestu do Prahy.Přepravky se musely stěhovat nenápadně,protože mnozí s nimi nemají dobré zkušenosti a nacpat je dovnitř je někdy přímo nadlidský výkon.Největší problém bývá s Ťapičkou,ale naštěstí ráno ještě spala a tak než se probrala už byla v přepravce.

Jelo celkem šest kočiček.Už zmiňovaná Ťapka,Čendík,Sněhurka a její tři holčičky Violka,Čiperka a Jiřinka.

Cesta probíhala bez větších problémů.Jen Čendík sŤapičkou měli zdravotní zastávku.:-) Po příjezdu všichni absolvovali prohlídku u pana doktora Hřiba a potom už přišlo samotné ukazování a vystavování krásných kočiček návštěvníkům výstavy.I když sety naše holky snažily co mohly,Sněhurka se mazlila snad s každým kdo přišel a všem ukazovala jaká je to hodná kočička,svůj nový domov našel nakonec jen vystrašený Čendík.

Bude bydlet v domečku u starších lidí s kamarádem Čertíkem.Běhat bude po zahradě a doma má velké škrábadlo.Občas se za ním staví i malý klučina,vnouček,který si Čendíka vlastně vybral.Původně si přišel pro mourečka,ale Čendík se mu za všech kočiček líbil nejvíce.Tak snad bude Čendík v novém domově spokojený a s Čertíkem se co nejdříve spřátelí.

Počasí bylo krásné,slunečné a lidí se přišlo opravdu hodně.

Za námi se přišli podívat naši známí.

Mimo jiné nás navštívila adoptivní maminka našeho Piškotka a i ta nepřišla s prázdnou a přinesla spoustu dobrůtek pro všechny kočičky,ale i specialitku přímo a jen pro Piškotka a věnovala nám příspěvek na úterní operaci Juráška.Paní Markéto moc děkujeme.

Velkou radost nám udělala naše kočičí kmotřička Zuzka,která za námi přijela až z dalekých Teplic.Samozřejmě nezapomněla svým svěřencům přivést dárky v podobě dobrůtek a hraček.Moc děkujeme.

Stavila se i adoptivní maminka naší bábinky Micinky a tak jsme i Micince přivezli laskominky a hračky,které jí po nás paní Lucie poslala.Moc děkujeme.

Cesta domů už probíhala v klidu,holky pospávaly a těšily se,že tu hrůzu už budou mít co nejdřív zasebou.Doma vylítly z přepravek a Sněhurka s hlasitým brbláním mířila přímo ven.

Chceme poděkovat pořadatelce výstavy paní Mgr.Zuzaně Fenclové za její uspořádání a skvělou přípravu.Děkujeme i všem sponzorům za dary pro účastnící se útulky.Více o výstavě zde...

Obrazek

Obrazek

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář